Palma, 19 de març de 2024- Santander Asset Management, Banc Santander i Confer han renovat un any més el seu compromís social amb el Projecte Socioeducatiu Naüm. En aquest sentit, gràcies al Programa d’Ajudes “Fondo Santander. Responsabilidad Solidario, l’Entitat tornarà posar en marxa el Programa de Qualificació Professional i Inserció Sociolaboral per joves en risc social.

Des del Naüm és considera que els Programes de Qualificació Inicial són una eina per combatre les desigualtats socials. No en va, el programa no només compren una formació tècnica amb la Formació Professional Bàsica de Fontaneria i Climatització, sinó que també pretén capacitar als i les joves en competències personals, instrumentals, transversals i oferir una capacitació pre-laboral a través del voluntariat i de les pràctiques professionals, així com orientar-los/les laboralment

D’altra banda, el Programa va dirigit a adolescents i joves d’entre 16 i 21 anys amb dificultats d’adaptació escolar, amb dificultat de relació amb iguals i amb l’entorn normalitzat.