Serveis per famílies
som roques

Psicomotricitat en Família

Servei que té com a objectiu apoderar a les dones i estimular els infants durant els seus primers anys. Es treballa el vincle mare-nadó iel foment del joc. Així mateix, es dóna a conèixer les necessitats dels menors segons el seu moment evolutiu.

Mares i Nadons

L’objectiu d’aquest servei és treballar les habilitats parentals durant la fase gestant o en els primers anys de la vida del nadó. La intenció és treballar el vincle mare-infants donar a conèixer els recursos d’interès per les famílies, connectar a les mares als recursos comunitaris, ser un espai de trobada de dones en risc i fer prevenció d’aquestes possibles situacions.

Menjador Escolar d’Estiu

La finalitat d’aquest servei és millorar hàbits i oportunitats d’alimentació de la infància i adolescència en risc social a través de les beques EDUCO.

CaixaProinfància

A través d’aquest programa es cobreixen les necessitats bàsiques dels menors de l’entitat a través de beques per equipament escolar 3-18 anys, higiene infantil 0-3 anys, alimentació infantil 0-3 anys, equipament escolar, higiene, alimentació, ulleres i audiòfons.

Son Roca en Família

L’objectiu del projecte és implicar als pares i mares dins l’entitat des de la seva iniciativa. L’any 2019 s’han treballat l’organització i dinamització de diferents activitats, ja siguin pròpies de Naüm, com a activitats comunitàries de la barriada.

Atenció Terapèutica Familiar

Servei d’atenció psicològica amb la finalitat de desenvolupar la intel·ligència emocional dels i les participants.