Palma, 25 d’agost de 2022- L’Associació de Veïnats Nova Son Roca, l’Associació de Veïnats de Son Rapinya i la recent Associació de Veïnats de la Vileta, amb la col·laboració de les tècniques del Projecte d’Intervenció Comunitària de Mestral de l’Ajuntament de Palma han organitzat la primera batalla d’aigua “Per Amunt i per Avall”. L’objectiu d’aquest esdeveniment ha estat doble: per una banda, crear sentiment de pertinença als barris i per l’altra banda, generar un espai de convivència entre els veïns i veïnes de La Vileta, Son Rapinya i Son Roca.

Cal destacar que l’esdeveniment, que ha estat un èxit de participació, s’ha celebrat en el marc de les festes de Sant Bartomeu de Son Rapinya i les festes de Sant Roc de Son Roca.

Els bàndols s’han enfrontat al Parc de Son Puig i s’han diferenciat per mocadors, verd per Son Roca, que ha representat “Per Amunt”, i taronja per Son Rapinya i La Vileta, que ha representat “Per Avall”, que han fet servir com a única arma les pistoles d’aigua que han pogut carregar els diferents bidons habilitats per a l’ocasió. Així mateix, l’esdeveniment ha comptat amb la colla de dimonis Kimfumfa, una batucada i un correfoc a càrrec de Kimtrofa.