Palma, 30 d’agost de 2022- La Regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior de l’Ajuntament de Palma, Clàudia Costa, acompanyada de la Directora General del Projecte Socioeducatiu Naüm, Margalida Jordà, i la Gerent de la mateixa entitat, Vanessa Heras, així com de les tècniques del Projecte d’Intervenció Comunitària de Mestral i els i les membres de l’Associació Nova Son Roca, han inaugurat una sala polivalent amb material de gimnàstica, ubicada al costat del Casal del Barri Son Ximelis.

Cal destacar que aquesta sala polivalent, que servirà com a gimnàs s’ha inaugurat, gràcies a la petició dels i les joves de Son Roca, els i les quals no van dubtar en presentar la seva proposta en els Pressupostos participatius de 2017 de l’Ajuntament de Palma. En aquest sentit, el gimnàs té com a objectiu d’oferir alternatives d’oci saludable per tal que els i les joves puguin practicar activitats esportives.

La sala polivalent, que té al voltant d’uns 120m2, ha estat construïda en una porxada del mateix Casal de Barri. L’Àrea d’Infraestructures l’han habilitada realitzant un tancament, a part del portxo existent, posant-hi paviment i finestres. La sala polivalent compta amb un banc de musculació regulable, un joc de manuelles, matalassos de fitnes, una barra de Crossfit, pesos, pilotes medicinals, bandes de resistència, entre altres materials, així com un paviment de cautxú.