Palma, 15 de febrer de 2021- Per sisè any consecutiu, el Projecte Socioeducatiu Naüm Son Roca ha estat seleccionat, entre altres entitats socials, per portar a terme la convocatòria Itineraris Integrals d’Inserció SOIB Jove fins a 29 anys. El projecte, que està dirigit a joves de 16 a 29 anys i està finançat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears i pel Fons Social Europeu, té com a objectius ser una via d’inserció en el mercat de treball dels joves en situació de vulnerabilitat perquè puguin millorar la seva situació laboral i proveir a les empreses de candidats amb el perfil que requereixen.

Les tècniques d’inserció sociolaboral del Projecte Socioeducatiu Naüm Son Roca són les encarregades de planejar i posar en marxa accions destinades a la xarxa empresarial i el col·lectiu de joves. D’aquesta manera, les professionals tenen una funció mediadora, de tal forma que totes les estratègies que es desenvolupen afectin de manera positiva a ambdós destinataris. L’accés al projecte es desenvolupa a través de la captació de Naüm Son Roca, per derivació bé d’usuaris del Projecte Socioeducatiu o d’altres entitats socials, o del mateix SOIB a petició de les tècniques .

Cal destacar que el perfil general dels joves que s’acull als Itineraris Integrals d’Inserció SOIB Jove fins a 29 anys sol tenir manca de formació i experiència laboral, ha abandonat precoçment l’educació obligatòria, té escassos o nuls recursos per iniciar la recerca de feina, manca d’hàbits laborals i a més, la majoria pertany a un entorn de risc social i amb escassos referents educacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *