Palma, 13 de juliol de 2022- Educo, entitat que treballa amb nins, nines i el seu entorn per promoure societats més justes i equitatives, ha becat a 60 menors del menjador de l’escola d’estiu del Projecte Socioeducatiu Naüm. I és que a l’estiu, amb el tancament dels centres educatius, accedir a una alimentació saludable es torna

més difícil. Així doncs, davant aquesta situació, Naüm ha tancat un conveni de col·laboració amb Educo perquè els infants que acudeixen a l’Escola d’Estiu de l’Entitat puguin gaudir d’un menú complet i saludable.

Cal destacar que durant la infància s’estableixen uns hàbits alimentaris que posteriorment seran difícils de canviar. Amb hàbits adequats en l’alimentació i l’estil de vida, es contribueix de manera positiva en la construcció i el modelatge del cos i en la millora de la salut, el rendiment físic i intel·lectual. En aquest sentit, una alimentació correcta durant la infància és important, perquè l’organisme del nin i la nina es troba en creixement i formació, motiu pel qual és més vulnerable davant de qualsevol problema nutricional. A més, una alimentació saludable i equilibrada és fonamental per a l’estat de salut dels infants, i determinant per a un funcionament correcte de l’organisme, bon creixement, una capacitat d’aprenentatge òptima, comunicar-se, pensar, socialitzar i adaptar-se a nous ambients i persones, un desenvolupament correcte psicomotor i, en definitiva, per a la prevenció de factors de risc que influeixen en l’aparició d’algunes malalties.