Palma, 25 de setembre de 2020- Bankia, davant l’emergència socioeconòmica derivada de la crisi del COVIV-19, ha avançat al Projecte Socioeducatiu Naüm Son Roca 3.000€ per donar suport al projecte Somos Rocas, un projecte de prevenció comunitària i d’atenció terapèutica i psicosocial per a les persones en situació de dificultat social del territori de Son Roca, Son Ximelis, Son Anglada i Son Serra-la Vileta. I és que la població que atén l’entitat ha vist agreujada la seva situació davant la crisi del coronavirus i per això, aquest programa s’ha configurat com a fonamental a la barriada per minimitzar el seu impacte.

Cal destacar que gràcies a Bankia, es podran beneficiar del projecte Som Roques unes 300 persones, provinents d’unes 100 famílies en situació de risc social, amb uns 100 menors i uns 50 joves a càrrec seu.

El programa Red Solidaria és un projecte innovador de Bankia, que reconeix el compliment d’objectius de negoci dels professionals de l’entitat bancària, transformant-los en ajudes a projectes socials seleccionats per ells mateixos.

Sobre el Projecte Socioeducatiu Naüm- L’entitat Projecte Socioeducatiu Naüm és una entitat sense ànim de lucre que neix l’any 2000 amb la finalitat de donar resposta a la necessitat d’atenció directa als menors en dificultat i/o conflicte social a la barriada de Son Roca. L’Entitat treballa per promoure la inclusió social i el creixement integral de nins/nines, adolescents, joves i les seves famílies, mitjançant una metodologia proactiva, amb l’objectiu d’aconseguir la plena inclusió d’aquests col·lectius en els àmbits sociolaborals, socioeducatius, sociocultural, sociosanitaris i psicosocials del territori, fent front a la situació de vulnerabilitat i exclusió social que pateixen, amb una actitud crítica, apoderada i encoratjadora.