EL ROTARY CLUB PALMA RAMON LLULL BECA ELS ESTUDIS UNIVERSITARIS D\’UN JOVE DEL PROJECTE SOCIOEDUCATIU NAÜM

Club també ha fet una donació a l\’entitat social, que cobrirà els desplaçaments de 3 joves perquè aquests puguin cursar formació professional a Son Roca

Palma, 23 de setembre de 2020 – El Rotary Club Palma Ramon Llull, conscients que ser universitari comporta molt més que rebre classes en una universitat, que és un camí de transformació que condueix a la persona al desenvolupament de la mateixa autonomia i a una forma d\’estar al món caracteritzada per un judici crític i un esperit constructiu, ha becat la matrícula de dos cursos universitaris d\’un jove del Projecte Socioeducatiu Naüm Son Roca. Així mateix, el Club Rotary Palma Ramon Llull ha fet una donació a l\’entitat social, que cobrirà els desplaçaments de 3 joves perquè aquests puguin cursar formació professional a Son Roca. I és que el Club, d\’acord amb la seva vocació permanent de servei cap a les persones, atorguen beques educatives a estudiants amb l\’objectiu d\’aquests liderin un canvi en les seves respectives comunitats.

L\’equip directiu del Projecte Socioeducatiu Naüm Son Roca s\’ha mostrat molt agraït per aquesta iniciativa, ja que gràcies a aquesta beca, el jove podrà continuar els seus estudis d\’Educació Social a la Universitat de les Illes Balears. Per la seva banda, la presidenta de Club Rotary Palma Ramon Llull, Catalina Aguiló, ha volgut posar de manifest el compromís dels socis de l\’organització amb una educació inclusiva, equitativa i de qualitat, amb l\’objectiu que tots joves tinguin les mateixes oportunitats educatives, independent de la seva procedència socioeconòmica.

Sobre el Projecte Socioeducatiu Naüm- L’entitat Projecte Socioeducatiu Naüm és una entitat sense ànim de lucre que neix l’any 2000 amb la finalitat de donar resposta a la necessitat d’atenció directa als menors en dificultat i/o conflicte social a la barriada de Son Roca. L’Entitat treballa per promoure la inclusió social i el creixement integral de nins/nines, adolescents, joves i les seves famílies, mitjançant una metodologia proactiva, amb l’objectiu d’aconseguir la plena inclusió d’aquests col·lectius en els àmbits sociolaborals, socioeducatius, sociocultural, sociosanitaris i psicosocials del territori, fent front a la situació de vulnerabilitat i exclusió social que pateixen, amb una actitud crítica, apoderada i encoratjadora.

\"\"
Desplaça cap amunt